AVIX Partners

BLI EN AVIX PARTNER

För att nå ut till en bredare kundmassa på ett kostnadseffektivt sätt, både för oss och för våra kunder, använder vi oss av partners. Dessa fungerar som ambassadörer & informatörer såväl som utbildare och implementatörer i deras respektive land.

Vi riktar oss i första hand mot etablerade och välrenommerade konsultföretag som verkar inom tillverkande industri, såväl nationellt som internationellt.

Att vara partner till oss innebär att man med hjälp av AviX utökar sin verktygsväska för att stärka sin konkurrenskraft.

KONSULTPARTNER

Om du är konsult och intresserad av att använda AVIX som ett verktyg i dina tjänster är du välkommen att kontakta oss. Som konsultpartner kommer du kunna erbjuda dina kunder verktyg och ett bredare spektrum av tjänster och lösningar, samtidigt som du har stöd av expertisen från AVIX teamet.

Läs mer
 

UNIVERSITET OCH HÖGSKOLOR

Om du är intresserad av att använda AVIX inom Universitet/högskola är du välkommen att kontakta oss. AVIX kan vara ett otroligt värdefullt verktyg i utbildningar t.ex. line balansering, tidsstudier, FMEA eller andra dicipliner inom produktionsteknik. Vi är stolta över vårt partnerskap med många Universitet och högskolor som world-wide utbildar nästa generation.

Läs mer

Google Map