Nyheter

Arkiv

Sökes: Key Account Manager

Nu behöver vi en Key Account Manager för att hjälpa fler kunder. Vi har en produkt i världsklass och vårt mål är utstakat. 2025 har vi dubblat vår omsättning!

Solme AB är ett svenskt bolag som startades 1998 utifrån idén att skapa effektivare produktionsprocesser för industrin. Genom vår erfarenhet, kompetens och mjukvara AVIX kan företag som Volvo, Scania, Ericsson och över 300 andra företag bli ännu mer konkurrenskraftiga. AVIX är ett modernt utvecklat verktyg som bland annat erbjuder möjligheten till effektivt ingenjörsarbete för monterings- och produktionsprocessen. AVIX vidareutvecklas kontinuerligt för att möta våra kunders framtida behov och önskemål.

Ansvar:
Din roll hos oss som Key Account Manager är viktig och du kommer ansvara för ett antal av våra största kunder. Målet är att genom pilotprojekt och utbildning bevisa värdet med vår produkt AVIX för våra befintliga och potentiella kunder. Tjänsten innebär ett brett ansvarsområde, från kontakt med utvecklare till att säkerställa implementeringsprojekt hos våra kunder. Det finns inget facit eller en strikt regelbok. Du löser uppgiften!

Vem är du?
Vi tror du är en driven säljare med minst två års erfarenhet av att sälja strategiska lösningar och att du samtidigt kan förklara nyttan för användarna. Du har en god förmåga att skapa relationer och kan driva en strukturerad säljprocess till nationella såväl som till internationella kunder. Prestigelöshet och stort hjärta är en förutsättning för att arbeta hos oss. Placeringsort är Göteborg, körkort är ett krav och du har möjlighet att kunna resa i tjänsten. Du klarar av frihet under ansvar och håller ordning och reda. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Tjänsten:
Vi erbjuder en spännande resa med goda möjligheter för rätt person. Du kommer vara högst delaktig i vår framtida utveckling. Vi är ett gott gäng och har en bra företagskultur där alla kan komma till tals.

Ansökan:
Du är välkommen att söka tjänsten med bifogat CV och personligt brev till jobs@remove-this.solme.remove-this.se och vi bearbetar inkomna ansökningar löpande. Sista ansökningsdatum är 2021-04-15. Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår VD Glenn Heiman på glenn.heiman@remove-this.solme.remove-this.se. Vi ser fram emot din ansökan!