Nyheter

Arkiv

SÖKES: FRONTEND-UTVECKLARE

Du kommer främst jobba med de webbaserade delarna av vår mjukvara AVIX. Du kommer jobba i Typescript / HTML och vara en del av ett utvecklingsteam som främst programmerar i Java.

För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av Typescript eller Javascript och relaterande Webtekniker. Som person är du självgående, analytisk, har god samarbetsförmåga och tar egna initiativ.  Du gillar att lära dig nya saker, vilket betyder att du både är kreativ och driven. Du är förstås duktig på att programmera, och har erfarenhet av flera programmeringsspråk.

I rollen som Frontend-utvecklare på Solme så är du en del av ett växande utvecklingsteam där man jobbar hela vägen från idé till färdig produkt. Vi erbjuder en spännande resa med goda möjligheter för rätt person. Du kommer vara högst delaktig i AVIX framtida utveckling. Vi är ett gott gäng och har en bra företagskultur där alla kan komma till tals och där mottot är: Frihet under ansvar!

Du är välkommen att söka tjänsten med bifogat CV och personligt brev till jobs@remove-this.solme.remove-this.se och vi bearbetar inkomna ansökningar löpande. Se även på LinkedIn. Tillträde enligt överenskommelse.

SOLME AB

Solme AB är ett svenskt bolag som startades 1998 utifrån idén att skapa effektivare produktionsprocesser för industrin. Genom vår erfarenhet, kompetens och egenutvecklade mjukvara AVIX kan företag som Volvo, Scania, Ericsson och över 300 andra kunder bli konkurrenskraftigare. AVIX är ett verktyg som bland annat erbjuder möjligheten att utföra effektiva tids- och metodstudier och balansering av flöden och resurser.