Nyheter

Arkiv

ETT MYCKET LYCKAT AVIX®-SEMINARIE!

2011-års AviX®-seminarie kan sammanfattas som mycket lyckat! Under första dagen fick 41 personer från 22 olika företag i Sverige bland annat en föreläsning av proffsseglaren Magnus Holmberg. Genom både bildspel och...

2011-års AviX®-seminarie kan sammanfattas som mycket lyckat! Under första dagen fick 41 personer från 22 olika företag i Sverige bland annat en föreläsning av proffsseglaren Magnus Holmberg. Genom både bildspel och filmer föreläste Magnus om ledarskap, teambuilding, projektledning, innovation och utveckling i en minst sagt konkurrensutsatt miljö, nämligen America's Cup, med teamet Victory Challenge - den största svenska seglingssatsningen någonsin. En strålande berättelse om hur man tillsammans tacklar både mot- och medgångar. Dag ett rymde också föreläsningar om AviX® och vad som hänt sedan sist, samt vad som är på gång.
Vi fick också lyssna på en mycket intressant föreläsning av Volvo Powertrain i Köping som visade hur de arbetar med AviX® på ett föredömligt sätt både med och utan färdig produkt. Årets nominerade företag till AviX® Award of Excellence var Fagerhults Belysning, Volvo Powertrain och Cochlear, vilka presenterade sig och sitt eminenta AviX®-arbete. När kvällen kom så åkte vi alla med båt till restaurang Seaside på Björkö där vi dinerade tillsammans i en härlig miljö. På fredagen avslutades årets seminarie med ett mycket uppskattat besök på Cochlear i Mölnlycke. TACK ALLA NI SOM VAR MED OCH GJORDE DETTA SÅ LYCKAT!